Bouffantes - advies - accountancy - interim

Maak kennis met ons!

contact

Over ons

Over Marcel, eigenaar Bouffantes

"Mijn klanten nóg succesvoller maken, dat is waar ik voor uit bed kom."
Succesvolle en ambitieuze ondernemers nog beter laten ondernemen, dat is mijn passie. Met een open vizier naar de toekomst kijken en mogelijkheden creëren om verder door te groeien. Maar mijn kennis en ervaring zet ik net zo makkelijk in als je de focus even niet meer zo scherp hebt en wel wat hulp kunt gebruiken om in beter vaarwater terecht te komen. ‘Samen de kansen zien en deze weten te benutten’. Vooral het woord samen speelt hierbij een cruciale rol, want alleen met jouw drive en mijn ervaring, kunnen we de doelstellingen behalen.

Van Nederland, via Amerika, weer terug op het nest.
Zowel mijn opleidingen als mijn eerste werkervaring deed ik op in Nederland. Na mijn eerste baan als registeraccountant bij Deloitte, maakte ik voor het eerst kennis met het Amerikaanse bedrijf Molex Interconnect. Na enkele jaren als Financial Controller te hebben gewerkt bij dit bedrijf, aanvaarde ik de functie van Director Internal Audit op het hoofdkantoor in Lisle (USA). Ik werd verantwoordelijk voor het opzetten van een wereldwijde internal audit-afdeling.

Na een paar mooie jaren, keerde ik terug in Nederland, ‘terug op het vertrouwde nest’. Ik stond te poppelen om mijn kennis en ervaring te gebruiken om ondernemers te helpen hun doelen te bereiken. De stap naar zelfstandig ondernemerschap was dan ook een hele logische.

Geen '13 in een dozijn' accountant
Ben je op zoek naar een accountant die ‘slechts’ ieder jaar keurig de jaarrekening opmaakt? Dan ben je bij mij aan het verkeerde adres. Ik kijk alleen terug om te zien wat we in de toekomst anders of beter zouden kunnen doen. En ook hier zeg ik bewust ‘we’, want ik bewandel deze weg altijd samen met jou. De focus ligt daarbij voornamelijk op de mogelijkheden en niet op de onmogelijkheden. Ik ben dus geen ’13 in een dozijn’ accountant. Kernwoorden om mezelf te omschrijven? Gedreven, vernieuwend, verbindende factor, transparant en ‘What you see is what you get’.

Wil je kennismaken? Leuk, neem dan contact met me op.

Over Christian

Christian DasAangenaam! Ik ben Christian Das, de nieuwste medewerker van Bouffantes Finance. Als 22-jarige ben ik net afgestudeerd van de hogere hotelschool in Maastricht en studeer ik nu door voor een master in International Business aan de Universiteit van Maastricht. Daarnaast zal ik parttime werkzaam zijn bij Bouffantes, om zo extra te werken aan mijn competenties, professionaliteit en netwerk.
 
Mijn kracht zit in analytisch denken, een kritische blik hebben en een probleemoplossende mindset. Verder geloof ik sterk in de kracht van een goed team en dat optimaal succes vooral samen behaald kan worden. Daarom draag ik graag bij aan het behalen van dat succes voor onze klanten.
 
Ik kijk enorm uit naar de opdrachten en samenwerkingen en ik hoop jullie ook! Vragen of opmerkingen? Mail mij dan.