Financiële administratie

Bouffantes verzorgt graag uw financiële administratie, maar dat is voor ons geen doel op zich. Wij zien het eerder als een middel waarmee wij uw onderneming door en door leren kennen. Om met dat inzicht bij te dragen aan het verbeteren van uw organisatie.

Online boekhouden

Omdat wij werken met online oplossingen kunt u altijd en overal toegang krijgen tot uw informatie, zodat u altijd kunt zien waar u staat. U voorkomt verrassingen en kunt erop vertrouwen dat wij met een kritische blik de gang van zaken volgen. Er zijn verschillende vormen mogelijk, waarbij u kunt beslissen hoeveel werkzaamheden u zelf doet: van nagenoeg niets tot bijna alles. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Samenwerken

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat u zelf iemand in dienst heeft, of dat u zelf de financiële administratie wilt voeren, maar toch graag iemand wilt laten meekijken. Ook dat kan uiteraard. Wij kijken mee en verzorgen desgewenst de aangiften en het jaarwerk. Ook het op tijdelijke basis invullen van een functie is mogelijk. Met als voordeel voor u dat we uw administratie al kennen en dus direct aan de slag kunnen gaan.